Dvor Marača Apartmani

Apartmani "Dvor Maraca" nalaze se u mjestu Tisno,otok Murter (između gradova Zadar i Šibenik). Smješteni smo 100 m od mora i centra mjesta. Nudimo smještaj u osam četverokrevetnih i šest dvokrevetnih apartmana s vlastitim parkingom. Apartmani se nalaze u dvoru prepunom mediteranskog cvijeća i zelenila. Osvježenje možete naći u našem bazenu ili caffe-restoranu.

Sadržaji i apartmani

Dvor Marača je smješten 100m od mora i centra mjesta Tisno. Okružen je borovom šumicom i stjenovitim brežuljcima. Apartmani su smješteni u tri kuće, koje zajedno s natkrivenom terasom caffe - restorana formiraju polukrug oko vlastitog dvorišta u kojem je bazen sa sunčalištem i mediteranski vrt.

Sadržaj:                      

bazen sa sunčalištem,caffe - restoran,TV/SAT salon,vrt i terase, korištenje vlastitog parkinga,roštilja,praone,peglaone, mnogo prostora i zabave za djecu.

Na zahtjev gosta:      

rent-a-bike,rent-a-boat,TV/SAT u apartmanu, prijenosni klima uređaj,izleti Kornati i Krka

Imamo posjed izvan mjesta Tisno (3km cestom) s uređenom plažom, na osami,u prirodi,isključivo za naše goste.

Apartmani

Četverokrevetni apartman (40m2 i više) sastoji se od dvije dvokrevetne sobe,wc s tuš-kadom, kuhinje s blagavaonom i terase.Kategorija 3 zvjezdice. Dvokrevetni studio-apartman (25m2 i više) sastoji se od kuhinje sa blagavonom i bračnim krevetom, wc s tuš-kadom i terase.Kategorija 3 zvjezdice. Oprema: frižider,2 kuhinjske ploče,mikrovalna,kompletan pribor za kuhanje i jelo,stolovi,stolice, kreveti,kompletna posteljina. U svim apartmanima moguć je smještaj dodatnog kreveta.

Tisno i okolica

Tisno je mjesto s 1000 stanovnika dijelom na otoku Murteru dijelom na kopnu,spojeno pokretnim mostom koji se dva puta dnevno po pola sata diže radi prolaska plovila.Smješteno je oko uskog a dugog morskog prolaza (9km) s mnogo otočića i uvala.Samo mjesto ima 5km šetnice. do plaža i mjesta na otoku Murteru može se doći autom, biciklom,čamcem ili pješice jer su sva mjesta: Tisno,Jezera,Betina i Murter u krugu od 7 kilometara.

U krugu 200m od dvora Marača nalaze se:

kafići, restorani, mjenjačnice,banka, pošta, pekarne,marketi, tržnica,ribarnica voćarna,liječnik, apoteka, rent-a-bike, rent-a-boat, ronilački centar, vez za čamce ostalo: disco 1km,tenis 1,5km,benzinska stanica 8km, marina, remont plovila 7km.

plaže:     Svaka uvala na otoku Murteru je plaža.
- popločana plaža 150m,400m,3km
- šljunčana plaža 500m,1km
- kamenita prirodna plaža 400m
- pješčana plaža 1km

- nacionalni parkovi
- arhipelag Kornati 12milja,slapovi Krke 40km,Paklenica 80km,Plitvička jezera 150km
- gradovi (antika i srednji vijek) - Šibenik 25km,Zadar 50km,Trogir 80km,Split 100km
- ulaz/izlaz na autoputu Zagreb-Split - 19km (ulaz/izlaz Pirovac)
- aerodrom - Zadar 50km;Split 75km
- željeznička stanica - Šibenik 25km,Zadar 50km
- međunarodna trajektna luka - Zadar 50km,Split 100km

Detaljna karta puta do Tisnoga i Dvora Marača može se vidjeti na našem web siteu. Kartu puta šaljemo na svaki upit e-mailom,faxom ili poštom.